zondag, december 16, 2018

Het verenigingsblad

Voorpagina Laudate 2013Het verenigingsblad

Het verenigingsblad van het Harderwijks Mannenkoor koor heeft als titel: "Laudate Dolfinae"
Het koor presenteert zich zowel intern als extern door het koorblad, waarin het wel en wee van het koor in al z'n facetten wordt belicht. De redactie stelt zich als doel om met dit blad enerzijds een informatiebron te vormen voor de leden op muzikaal gebied en anderzijds een communicatieve rol te vervullen tussen de leden.

Het blad verschijnt 10 keer per jaar op A5 formaat en bevat minimaal 20 pagina's. De redactie wordt gevormd door 4 koorleden die, samen met de leden, zorgen voor de inhoud van ons blad.

Wilt u naar het ledendeel van de website? Log dan in.