Sponsorkliks pagina

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het Harderwijks Mannenkoor, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de kas van ons koor.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het HMK.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS het Harderwijks mannenkoor sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van het Harderwijks Mannenkoor. Voor jou een kleine moeite, voor het HMK zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van het HMK. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch het HMK weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor het Harderwijks Mannenkoor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van het Harderwijks Mannenkoor op Sponsorkliks winkelpagina